Wij hebben maar liefst 4 zalen. Ideaal voor allerlei soorten gelegenheden.

Of je nu op zoek bent naar een ruimte voor je bedrijfspresentatie, receptie, condoleance, kraamfeest of verjaardag. Afhankelijk van doel en wensen passen wij de opstelling van onze zalen aan.

Grootte, indeling en extra’s alles is bespreekbaar.

Zaal 1

Gerven

Een ruime zaal met tal van mogelijkheden. Speciale daglichtlampen aan het plafond geven een zeer aangenaam schijnsel. Prachtige ronde tafels creëren extra gezelligheid. Een eigen bar en geluidsinstallatie zorgen voor een afgeschermd geheel. De zaal is volledig naar wens in te delen.

Beamer of spreekstoel nodig? Deze extra’s zijn in huis.

Deze ruimte leent zich ook perfect voor zakelijke bijeenkomsten.

Zaal 2

Norden

Karakteristiek aan deze ruimte is de eenvoud en de gezelligheid. De zachte kleuren en afbeeldingen maken dat je je hier snel thuis voelt. Ideaal ook juist voor kleinere groepen wanneer ruimte bepalend is voor een deel van de sfeer.

Zaal 3

Spriel

Alles in deze zaal straalt de liefde voor het culinaire ambacht uit. De tafels kunnen zo opgesteld worden dat het buffet een tentoonstelling op zich is. Licht en ruimte worden in deze zaal op een bijzondere manier samengebracht. Zachte warme kleuren maken dat de ruimte rust uitstraalt.

Zaal 4

Hussel

Onze kleinste zaal. Krijg een huiskamergevoel in deze sfeervolle, kleine ruimte. Compact maar gezellig. Ideaal voor een gelegenheid met een kleiner gezelschap waarbij aandacht voor elkaar centraal staat.