Ook voor zakelijke doeleinden leent de Putter Eng zich. Of je nu samen met je team komt om te werken of het werk juist wil combineren met een stukje ontspanning. Maar ook als je van plan bent om een goed feest te geven. Voel je meer dan welkom om samen met ons te sparren over de mogelijkheden.

Bedrijfsuitje

Tijd voor een bedrijfsuitje? Leer je collega’s eens van een andere kant kennen. De Putter Eng leent zich bij uitstek voor een geslaagd personeelsfeest. De ruimte om samen te kletsen, te bakken of te feesten. Ga de strijd aan op de bowlingbaan of versla je collega’s achter de sjoelbak. Wat je wensen ook zijn, wij staan garant voor een fantastisch personeelsuitje.

Presentatie | Vergadering

Wil je een presentatie geven aan je collega’s of een vergadering organiseren met het managementteam? Ook dan zijn wij the place to be. Vooral omdat je na het werk samen kunt ontspannen aan tafel of nog even in beweging kan komen op onze bowlingbaan.

In het midden van het land, makkelijk aan te rijden en gratis parkeren.

Let op: muisstil wordt het natuurlijk nooit in een bowlingcentrum.

Training & Cursus

Ben je op zoek naar een goede trainingslocatie?

Onze zalen zijn geschikt voor trainingen en cursussen aan kleine en grote groepen. Midden in het land, makkelijk te bereiken en ook nog gratis parkeren.

Als er hard gewerkt wordt, is ontspanning ook nodig. Zin in een uurtje bowlen of liever samen uitgebreid lunchen? Een combinatie van actief en smakelijk is natuurlijk ook een optie. Laten we de wensen samen doorspreken. Wij kijken uit naar jullie komst.

Let op: muisstil wordt het natuurlijk nooit in een bowlingcentrum.